welcome all to my new blogshop..

Holllaaa...

So, what do you think about Beaucraft-ku? I mean ur first impression? hihi..yes..usually first impression is important, right guys?

ok, beaucraft-ku is specially built up by our family which is Pn. Rusnani (tokey yg buat all products), Syasya (tokey yg membantu buat product dan jaga ini blog), Hana yoriee (tukang promote and update blog cum marketing exec), Bai @ Fifi (tukang pos)..hehe..so, inilah managing director nya.

FYI, this blog is newly born. We will update all the products that we had produce and going to be produce soon. So, tungguuu..

But, if u have anything in mind that we can custom made it for you, feel free to give us an email at: sakura_shasha@yahoo.com or sms at: 012-9769321.

p/s: the price stated is for 1pc. for bulk order, we can give u the best deal. dun worry.. =)

Order Form

Name:
Email Address:
H/P number
Order description

This form powered by Freedback

ads yg bantu sya maju kan bizness sya..

Monday, October 18, 2010

choc cupcake sbg mukadimah post yg baru!

hehe...agak lame x update blog..hehe...sibuk sgt2 sjak 2bulan yg lepas...
dr bulan puase sibuk wat kuih raya...lepas tu sibuk beraya..huhu ms beraya pulak sibuk jaga mama yg msuk hospital gara2 demam yg lame..aduuii ape nk buat..ibu ade seorg je..jd jgla beliau dgn sebaek mungkin..=)
bru2 nie sya sibuk pulak wat tempahan cupcake choc utk my kazen punye wedding pd 15hb yg lepas..huhu
mcm2 yg berlaku sepanjang 2bln nie...dan yang terbaru menerima sepupu yg baru jgk...=)
jom tgk cakes nie...yg freshly baked from mama oven! cedap....






itula saje post yg terbaru dr kami..kalu terasa nk order cakes ini boleh jgk...
emailkan saje atau sms kpd kami...=)

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

order from lovely clients

1. yanie :1 diary songket (S) without pewter
(posted on 27th April 2010 -nationwide 30569113-000000)

2. shena : hairband clay 2pcs
14/4/2010

3. b2b siti : bunga pahar clay 100 cucuk

4. b2b siti : 1 songket guestbook