welcome all to my new blogshop..


So, what do you think about Beaucraft-ku? I mean ur first impression? hihi..yes..usually first impression is important, right guys?

ok, beaucraft-ku is specially built up by our family which is Pn. Rusnani (tokey yg buat all products), Syasya (tokey yg membantu buat product dan jaga ini blog), Hana yoriee (tukang promote and update blog cum marketing exec), Bai @ Fifi (tukang pos)..hehe..so, inilah managing director nya.

FYI, this blog is newly born. We will update all the products that we had produce and going to be produce soon. So, tungguuu..

But, if u have anything in mind that we can custom made it for you, feel free to give us an email at: sakura_shasha@yahoo.com or sms at: 012-9769321.

p/s: the price stated is for 1pc. for bulk order, we can give u the best deal. dun worry.. =)

Order Form

Email Address:
H/P number
Order description

This form powered by Freedback

ads yg bantu sya maju kan bizness sya..

Wednesday, April 14, 2010

diary songket

material : diary,songket and pewter
price with pewter : size (s) RM45, (l) RM55
without pewter : (s) RM 35, (l) RM45


  1. wah................................. how is this??? very pweety!!!

  2. zara: hehe..pretttylicious kan? kalo minat dropby an email k? =)

  3. hahaha. i meant to say how much is this. kahkahkah

  4. cantiknya...Boleh tak awak email price kat saya thisisyanie@yahoo.com... Adik Hana kan? Hehehe

  5. yanie ; yea adik hana..nnti i email price ye..

  6. zara: owhh..u mean, how much? hahaha..bg email u..nnt i emailkan price dia kat u..ok?

  7. ello. nak tanya. the diary only comes in this colour je ke? boleh ke if nak request other colour?

  8. hai dear! just godek2 one blog tadi,tetiba gedabak ade gmbar mende nih. terus tangkap cintan n view blog u! bminat sgt nih.boleh x u emel i the price kat lin.ninie@yahoo.com. kalo boleh i nak warna putih n siap ngan penanda sbb nak buat utk al-quran hantaran nikah. chomels!^_^

  9. hai u leh tau tak u ade jual tak pewter yg kat ujung bucu dairy tuh?? i nak beli


order from lovely clients

1. yanie :1 diary songket (S) without pewter
(posted on 27th April 2010 -nationwide 30569113-000000)

2. shena : hairband clay 2pcs

3. b2b siti : bunga pahar clay 100 cucuk

4. b2b siti : 1 songket guestbook